APLIO A

Posted on 19 veljače, 2021

Aplio a integrira vodeće tehnologije obrade slika, napredne aplikacije i intuitivne kontrole za korisnika. Dizajniran je za povećanje produktivnosti i protoka uz istovremeno maksimiziranje kliničkog povjerenja. Rješenje koje je bogato značajkama, sustav se može prilagoditi širokom spektru kliničkih portfelja, od zajedničkih usluga do namjenskih, specijaliziranih aplikacija. Njegova široka paleta naprednih aplikacija može vam pomoći ojačati kliničko povjerenje čak i za najzahtjevnije slučajeve.

Više o proizvodu

APLIO A450

Posted on 19 veljače, 2021

Aplio a450 je potpuno novi premium sustav linije Aplio serije A. Ovaj se sustav temelji na arhitekturi Aplio i-serije koja omogućava korisnicima da iskoriste vrhunske mogućnosti snimanja u svakodnevnom rutinskom skeniranju. Canonova jedinstvena tehnologija Beam nudi slike visoke razlučivosti s neusporedivom jasnoćom, poboljšanom penetracijom i manjim brojem artefakata.

Aplio-serija nudi širok spektar naprednih kliničkih primjena u kombinaciji s iSense ergonomijom za stvaranje inteligentnog dizajna proizvoda i intuitivnih tijekova rada koji udovoljavaju današnjim visokim zahtjevima.

Više o proizvodu

APLIO A550

Posted on 19 veljače, 2021

Aplio a550 je potpuno novi premium sustav linije Aplio serije A. Ovaj se sustav temelji na arhitekturi Aplio i-serije koja omogućava korisnicima da iskoriste vrhunske mogućnosti snimanja u svakodnevnom rutinskom skeniranju. Canonova jedinstvena tehnologija Beam nudi slike visoke razlučivosti s neusporedivom jasnoćom, poboljšanom penetracijom i manjim brojem artefakata.

Aplio serija nudi širok spektar naprednih kliničkih primjena u kombinaciji s iSense ergonomijom za stvaranje inteligentnog dizajna proizvoda i intuitivnih tijekova rada koji zadovoljavaju visoke današnje potrebe.

Više o proizvodu

APLIO i600

Posted on 19 veljače, 2021

Specijalna premium kategorija za RTG, interne i gyn-por odjele. Lako se možete odmarati uz snažne performanse Aplia i600 na koje se možete osloniti u širokom rasponu kliničkih zadataka. U kombinaciji s nizom jednostavnih alata za naprednu dijagnostiku i precizan intervencijski rad, Aplio i600 osigurava dijagnostičku sigurnost i izvrsnu produktivnost.

Više o proizvodu

APLIO i700

Posted on 19 veljače, 2021

Specijalna premium kategorija za RTG, interne i gyn-por odjele. Aplio i700 pomoći će vam u pružanju bolje kvalitete skrbi u najkraćem mogućem roku. Kombinirajući vrhunsku kvalitetu slike s izuzetnom lakoćom uporabe i širokim spektrom stručnjaka, Aplio i700 dizajniran je tako da najbolje odgovara vašim kliničkim potrebama.

Više o proizvodu

APLIO i800

Posted on 19 veljače, 2021

Specijalna premium kategorija za RTG, interne i gyn-por odjele. Aplio i800 dizajniran je tako da osigura vrhunsku kliničku točnost i poboljša produktivnost odjela. Kristalno jasne slike s poboljšanom rezolucijom i prodorom, kao i mnoštvo stručnih alata, pomoći će vam da brzo i pouzdano dobijete svoje dijagnostičko rješenje. Od najmanjih do najsloženijih pacijenata.

Aplio čak i s revolucionarnom arhitekturom iBeam s dramatično povećanom računalnom snagom pruža neviđenu jasnoću i definiciju slike uz značajno povećanje prodora.

Više o proizvodu

APLIO i900

Posted on 19 veljače, 2021

Kardio specijalist. Pristupite srcu problema.

Od najmanjih do najsloženijih pacijenata. Čak i uz revolucionarnu iBeam arhitekturu s dramatično povećanom računalnom snagom, Aplio pruža neviđenu jasnoću i definiciju slike uz značajno povećanje prodora. Ovaj će vam stroj pružiti sve potrebne informacije ne samo zahvaljujući zadivljujućoj slici, nego i širokom rasponu alata koji korisniku olakšavaju svakodnevni posao.

Više o proizvodu

XARIO 100G

Posted on 19 veljače, 2021

Idite bilo gdje u bilo koje vrijeme!

Xario 100G kombinira izvrsnu mobilnost s opsežnom funkcionalnošću i nizom dokazanih primjena u malom, svestranom sustavu. Sa do 4 sata rada baterije i inteligentnom tehnologijom pripravnosti, sustav je u potpunosti funkcionalan u samo 2 sekunde, što ga čini idealnim za mobilni rad u bolnici ili klinici.

 Više o proizvodu

XARIO 200G

Posted on 19 veljače, 2021

Idite bilo gdje u bilo koje vrijeme!

Dokazana visoka kvaliteta slike Xaria i čitav niz kliničkih aplikacija pomoći će vam da osigurate optimalnu njegu pacijenata. Do 8 sati trajanja baterije, bez potrebe za napajanjem, novi Xario 200G kombinira izvrsne performanse i nevjerojatnu mobilnost. S vremenom uključivanja od samo 2 sekunde iz Smart Standby-a, Xario 200G je spreman kad god se nalazite.

Više o proizvodu

XARIO 100MX

Posted on 19 veljače, 2021

Svestranost, kvaliteta i kompaktnost u jednoj osobi. Zahvaljujući kombinaciji izvrsne kvalitete slike i jednostavnog upravljanja, Xario ™ 100MX nudi visoke performanse za veliku kliniku ili operaciju. Izuzetna mobilnost sustava i dosljedno visoki učinak kroz niz kliničkih specijalizacija također čine Xario 100MX idealnim uređajem za obradu slika u odjeljenjima koja zahtijevaju veliku pokretljivost.

Arhitektura visoke gustoće Toshibina revolucionarna HD arhitektura osnova je izvrsnih mogućnosti snimanja i probojnih tehnologija koje vam omogućuju da vidite sve više i više s Xario 100MX.

Više o proizvodu

Menu